Konferenciák

PLANET 2021 - Fenntarthatósági Expó és Világtalálkozó

Europe/Budapest
HUNGEXPÓ
Description

Tisztelt Egyetemi Polgárok!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a regisztráció betelt. Az expó főszervezője látogatói regisztrációkat még befogad, mely a következő linken érhető el: 

https://regisztracio.planetbudapest.hu/

______________________________________

Tisztelt Egyetemi Polgárok!

Magyarország Kormányának szervezésében, Áder János köztársasági elnök  fővédnökségével, 2021. november 29. és december 5. között, a Hungexpon kerül megrendezésre a Planet Budapest 2021 Fenntarthatósági Expó és Világtalálkozó, a visegrádi országok közös fenntarthatósági rendezvénye.

A Planet Budapest 2021 célja, hogy felhívja a közönség, különösen a fiatalok figyelmét a kedvezőtlen környezeti, társadalmi és gazdasági folyamatokra, illetve bemutassa, hogy ezek a negatív, az emberiség jövőjét beárnyékoló változások még visszafordíthatók. A Nemzeti Közszolgálati Egyetem kiállítóként vesz részt az eseményen.
Program: 
https://planetbudapest.hu/

 

A Külgazdasági és Külügyminisztérium a Nemzeti Közszolgálati Egyetem magyar és külföldi oktatói és hallgatói részére meghívotti helyeket biztosít a rendezvényen 100 fő részére. A Lud Event felületen előzetesen regisztráló Egyetemi Polgárok a világtalálkozó biztonsági előírásainak megfelelően a Külgazdasági és Külügyminisztérium névre szóló meghívó levelet küld, melyben egyedi regisztrációs jelszóval a megadott linken egy részletes regisztrációt kell végrehajtaniuk. A rendezvényen csak a regisztrációt véglegesítő hallgatók, oktatók és látogatók vehetnek részt.

Egyetemi Polgárok részére előzetes regisztráció elérhető: 2021. október 5-ig

 

Organized by

VTK Rendezvényszervezés