Kiberbiztonsági Hackathon 2022. ősz

Europe/Budapest
Description

Tisztelt Egyetemisták,

a Nemzeti Közszolgálati Egyetem nevében tisztelettel meghívom a Kiberbiztonsági Hackathon

hallgatói innovációs versenyünkre.


Az esemény regisztráció köteles, a részvétel díjmentes.

A rendezvény az NKE egyetemi polgárai számára nem pontszerző esemény.


A rendezvény időpontja: 2022. október 07-09.

A rendezvény helyszíne:

  • Október 07. 15:00 - 20:00: Oktatási Épület III. Előadó
  • Október 08-09. 08:00 - 20:00 Orczy Úti Kollégium multimédiás termei
Organized by

Ináncsi Mátyás

Registration
Résztvevő
Elérhetőség
    • 3:00 PM 4:00 PM
      Megnyitó, módszertani ismertető illetve csapatalakítás 1h
    • 4:00 PM 6:00 PM
      Alapfeladatok megkezdése, bevezető szakmai segítségnyújtás 2h
    • 8:30 AM 11:30 AM
      A verseny első szakasza, csapatok a problémát körbejárják 3h Orczy Úti Kollégium/Földszint-A - terem (Orczy Úti Kollégium)

      Orczy Úti Kollégium/Földszint-A - terem

      Orczy Úti Kollégium

      25
      Show room on map

      Választott probléma kutatása
      Piaci megoldások feltárása
      Piaci és versenyelemzés

    • 11:30 AM 12:30 PM
      Szünet 1h
    • 12:30 PM 3:00 PM
      Fejlesztési lehetőségek feltárása és erőforráselemzés 2h 30m Orczy Úti Kollégium/Földszint-A - terem (Orczy Úti Kollégium)

      Orczy Úti Kollégium/Földszint-A - terem

      Orczy Úti Kollégium

      25
      Show room on map
    • 3:00 PM 3:30 PM
      Szünet 30m
    • 3:30 PM 6:00 PM
      Műszaki megoldás kidolgozása 2h 30m Orczy Úti Kollégium/Földszint-A - terem (Orczy Úti Kollégium)

      Orczy Úti Kollégium/Földszint-A - terem

      Orczy Úti Kollégium

      25
      Show room on map
    • 8:30 AM 11:30 AM
      A verseny második szakasza, csapatok a javaslatukat finomítják 3h Orczy Úti Kollégium/Földszint-A - terem (Orczy Úti Kollégium)

      Orczy Úti Kollégium/Földszint-A - terem

      Orczy Úti Kollégium

      25
      Show room on map

      Ügyfélkör feltárása és meghatározása
      Fejlesztési költségek feltárása (emberi erőforrás és anyagi)
      Piaci és versenyelemzés újraértelmezése
      Műszaki megoldás pontosítása

    • 11:30 AM 12:30 PM
      Szünet 1h
    • 12:30 PM 3:00 PM
      Megoldási javaslatok csapatonkénti prezentációja 2h 30m