ITDK 2022. ősz

Megnyitó, ITDK 2022. ősz

Europe/Budapest
112-113. terem (Oktatási Központ)

112-113. terem

Oktatási Központ

Leírás

Meghívó a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Államtudományi és Nemzetközi Tanulmányok Kar Intézményi Tudományos Diákköri Konferenciájának 2022. évi őszi fordulóján való részvételre.

Az Országos Tudományos Diákköri Tanács (OTDT), az Emberi Erőforrások Minisztériuma, az Innovációs és Technológiai Minisztérium, valamint a Magyar Tudományos Akadémia fővédnökségével, továbbá a felsőoktatásban érintett minisztériumok és országos hatáskörű intézmények, szervezetek, alapítványok erkölcsi, szakmai, valamint anyagi támogatásával 2023 tavaszára meghirdette a 36. Országos Tudományos Diákköri Konferenciát (36. OTDK).

A hallgatók intézményi minősítő TDK-konferenciákon szerezhetik meg a 36. OTDK-n való indulás jogát. A felhívásnak megfelelően 2022 őszén Karunkon is színvonalas pályamunkákkal nevezhetnek hallgatóink és a konferencián a szakterületük legkiválóbb szakemberei előtt mutathatják be kutatási eredményeiket.

A versenyen öt tagozatban mérhetik össze a tudásukat a versenyzők, és szerezhetnek továbbjutási jogot a 2023. évi OTDK valamely szekciójába.

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy a rendezvényen való részvétel nem regisztrációhoz kötött, valamint az esemény NEM "kollégiumi pontszerző esemény"!

Szervező

Dr. Peres Zsuzsanna egyetemi docens KTDT-elnök; Dr. Orbán Anna mesteroktató KTDT oktatói titkár