Előadások

Vállalkozási ismeretek 3. - Üzleti tervezés - online tréning VTK hallgatók részére

Europe/Budapest
NKE Víztudományi Kar (Online előadás)

NKE Víztudományi Kar

Online előadás

Description

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Víztudományi Kar és az Országos Vízügyi Főigazgatóság közös szervezésében 2020. október 26-november 4 között kerül megrendezésre a vállalkozóvá válás lehetőségei című online tréning. 

A tréning célja, hogy segítse a résztvevő hallgatókat az egyetemi létből a vállalkozói életbe való egyre közelebbé váló átmenetben. A tréninget vezető szakmai oktatók választ adnak arra, hogyan tudnak a hallgatók bekapcsolódni a piacgazdaságba és hogyan tudnak majd értéket teremteni speciális szaktudásukkal.

A képzés során a résztvevők megismerkedhetnek beszéd- és írástechnikával, mindezt szakmai nyelvezetben. Kiemelt szerepet kap a konfliktuskezelés, a véleménykülönbségek kezelése. A vezetői kompetenciák tréningen a hogyan motiválják a leendő munkatársaikat arra, hogy minőségi munkát végezzenek, milyen kompetenciák kellenek ahhoz, hogy jó vezetők lehessenek.

Szó lesz arról is, hogyan tudunk megfogalmazni egy-egy ötletet és azzal mit lehet kezdeni, hogyan kell megvizsgálni, hogy érdemes-e tovább foglalkozni vele, vagy jobb, ha elvetjük. A tréning rengeteg eszközt ad ahhoz, hogy az ötletek követő első lépéseket biztonsággal megtegyük. Egy lehetséges üzleti terv elkészítésére is sor kerül melyre egy szakmai zsűri visszajelzéseket is ad, így a képzésen tanultak azonnal alkalmazott módszertanná fordíthatók majd.

2020. október 26. Együttműködés, csapatépítés
2020. október 27. Vezetői kompetenciák
2020. október 29. Asszertív kommunikáció
2020. október 30. Vállalkozási ismeretek 1.
2020. november 2. Vállalkozási ismeretek 2.
2020. november 4. Üzleti tervezés

Az előadás online térben kerül megrendezésre, ZOOM felületen keresztül. 
Az előadáson való részvételhez szükséges linket a regisztrációt követően, e-mailben kapják meg a jelentkezők. 

Az esemény pontszerző a VTK hallgatói részére (EDU ID regisztrációval).
Többnapos esemény, összefüggő előadássorozat így egy alkalomként számolható el.


A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap (ESZA) társfinanszírozásával az EFOP-3.6.1-16-2016-00025 "A vízgazdálkodási felsőoktatás erősítése az intelligens szakosodás keretében" című projekt keretében valósul meg.  

Organized by

Vízellátási és Csatornázási Tanszék