Ludovika Fesztivál - Szabadegyetem

Életmentés négylábon - a Katasztrófavédelmi Szakkollégium gondozásában

by Leczki Sarolta tű. főtörzszászlós, Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság, Karma mentőkutya

Europe/Budapest
Party sátor (Orczy-park)

Party sátor

Orczy-park

1089 Budapest, Orczy út 1.
Description

A képen embléma látható

Automatikusan generált leírás

LUDOVIKA FESZTIVÁL 2023-BAN IS

2023-ban május 11. és 13. között széles programkínálattal, hivatásrendi bemutatókkal, koncertekkel és Ludovika Szabadegyetemi előadásokkal várja az NKE az érdeklődőket a Ludovika Campuson. A három napon át tartó rendezvény programkínálata a hagyományokat követi: zene, tánc és a hivatásrendek bemutatói mellett újra érdekes előadásokkal, beszélgetésekkel várjuk a látogatókat május 11-én és 12-én.

A programterv összeállításánál továbbra is az egyetem kutatásaira, a képzések keretében elérhető tudásanyagra, valamint a közéletet tematizáló fontos témákra építettünk, amelyre korunk meghatározó hazai és nemzetközi szereplőit kérjük fel.

 

Leczki Sarolta tű. főtörzszászlós - Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság

Leczki Sarolta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság tűzoltó főtörzszászlósa, több mint két évtizede képzi a profi tűzoltó kutyákat. Korábban tévés újságíróként dolgozott, munkája során ismerkedett meg a katasztrófavédelmi szakemberekkel. A Katasztrófavédelem jelenleg egyetlen hivatásos, 24 órában is riasztható kutyás szolgálatának vezetője.

Saroltával érkezik a 2022. augusztus közepén romkutatásban mentőkutya-világbajnoki címet szerzett malinois fajtájú kutyája, Karma is.

Karma - mentőkutya

 

Moderátor: Dr. Ambrusz József c. tű. ezds. - tanszékvezető NKE KVI Katasztrófavédelmi Műveleti Tanszék

 

Várunk szeretettel minden érdeklődőt!

 

Organized by

Rendezvény és Program Iroda