by Dr. Krekó Péter, politológus, szociálpszichológus, dezinformációs szakértő, Dr. Mráz Ágoston - igazgató, Nézőpont Intézet

Europe/Budapest
Állam és EU sátor (Oktatási Központ 114-115-ös terem)

Állam és EU sátor

Oktatási Központ 114-115-ös terem

1089 Budapest, Orczy út 1.
Description

A képen embléma látható

Automatikusan generált leírás

LUDOVIKA FESZTIVÁL 2023-BAN IS

2023-ban május 11. és 13. között széles programkínálattal, hivatásrendi bemutatókkal, koncertekkel és Ludovika Szabadegyetemi előadásokkal várja az NKE az érdeklődőket a Ludovika Campuson. A három napon át tartó rendezvény programkínálata a hagyományokat követi: zene, tánc és a hivatásrendek bemutatói mellett újra érdekes előadásokkal, beszélgetésekkel várjuk a látogatókat május 11-én és 12-én.

A programterv összeállításánál továbbra is az egyetem kutatásaira, a képzések keretében elérhető tudásanyagra, valamint a közéletet tematizáló fontos témákra építettünk, amelyre korunk meghatározó hazai és nemzetközi szereplőit kérjük fel.

 

Tisztelt Érdeklődők!

Szeretnénk Önöket értesíteni, hogy az előadásra való jelentkezés maximális regisztrációs számmal lezárult.

Megértésüket köszönjük:

Szervezők

 

Dr. Krekó Péter – egyetemi docens (ELTE), politológus, szociálpszichológus, dezinformációs szakértő

A washingtoni CEPA think-tank külső vezető munkatársa, és PopBack Fellow a University of Cambridge-en. Az ELTE PPK Szociálpszichológia tanszékének habilitált egyetemi docense. Doktori értekezését az összeesküvés-elméletek szociálpszichológiájából írta 2014-ben. Fő kutatási témája a dezinformáció, az orosz politikai befolyás Nyugaton, és ennek kapcsolata az európai populizmussal és radikalizmussal. A Political Capital tulajdonosa.

 

Dr. Mráz Ágoston - igazgató, Nézőpont Intézet

A Nézőpont Intézet alapítója, jelenleg az intézet kutatási vezetője és igazgatója. Emellett a kelet-közép-európai régió piackutató és médiafigyelő cége, a Central European Perspectives Kft. vezérigazgatója is. 2006 óta politikai elemzőként rendszeresen szerepel a nyilvánosságban.

 

Moderátor: Pócza István - szakmai programvezető, Batthyány Lajos Alapítvány

 

Várunk szeretettel minden érdeklődőt!

 

Organized by

Rendezvény és Program Iroda