Ludovika Fesztivál - Szabadegyetem

BETELT - Hogyan formálja a valóságképünket a digitális média?

by Dr. Magyar Sándor ezredes, egyetemi docens, NKE Hadtudományi és Honvédtisztképző Kar, NBI Katonai Nemzetbiztonsági Tanszék mb. tanszékvezető, dr. Kupecki Nóra, alkotmányjogi jogalkotásért és fogyasztóvédelemért felelős helyettes államtitkár, Igazságügyi Minisztérium, Dr. Veszelszki Ágnes, tanszékvezető egyetemi docens, NKE Államtudományi és Nemzetközi Tanulmányok Kar Digitális Média és Kommunikáció Tanszék, Dr. Bányász Péter - adjunktus, Államtudományi és Nemzetközi Tanulmányok Kar Kiberbiztonsági Tanszék

Europe/Budapest
Nemzetközi biztonság és védelempolitikai sátor (Oktatási Központ 214-215-ös terem)

Nemzetközi biztonság és védelempolitikai sátor

Oktatási Központ 214-215-ös terem

1089 Budapest, Orczy út 1.
Description

A képen embléma látható

Automatikusan generált leírás

LUDOVIKA FESZTIVÁL 2023-BAN IS

2023-ban május 11. és 13. között széles programkínálattal, hivatásrendi bemutatókkal, koncertekkel és Ludovika Szabadegyetemi előadásokkal várja az NKE az érdeklődőket a Ludovika Campuson. A három napon át tartó rendezvény programkínálata a hagyományokat követi: zene, tánc és a hivatásrendek bemutatói mellett újra érdekes előadásokkal, beszélgetésekkel várjuk a látogatókat május 11-én és 12-én.

A programterv összeállításánál továbbra is az egyetem kutatásaira, a képzések keretében elérhető tudásanyagra, valamint a közéletet tematizáló fontos témákra építettünk, amelyre korunk meghatározó hazai és nemzetközi szereplőit kérjük fel.

 

Tisztelt Érdeklődők!

Szeretnénk Önöket értesíteni, hogy az előadásra való jelentkezés maximális regisztrációs számmal lezárult.

Megértésüket köszönjük:

Szervezők

 

Dr. Magyar Sándor ezredes - egyetemi docens, NKE Hadtudományi és Honvédtisztképző Kar, NBI Katonai Nemzetbiztonsági Tanszék mb. tanszékvezető

Dr. Magyar Sándor ezredes az NKE Hadtudományi és Honvédtisztképző Kar NBI Katonai Nemzetbiztonsági Tanszékének adjunktusa. Villamosmérnökként és haditechnikai menedzserként diplomázott, PhD-fokozatát 2009-ben szerezte a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetemen. Oktatási-kutatási területe a kibervédelem, a kiberbiztonság, az informatikai biztonság és az adatvédelem.

 

dr. Kupecki Nóra - alkotmányjogi jogalkotásért és fogyasztóvédelemért felelős helyettes államtitkár, Igazságügyi Minisztérium

Az Igazságügyi Minisztérium Alkotmányjogi jogalkotásért és fogyasztóvédelemért felelős helyettes államtitkára. 2013-ban diplomázott jogászként a Szegedi Tudományegyetemen, majd 2016-ban PhD fokozatot szerzett.

 

Dr. Veszelszki Ágnes - tanszékvezető egyetemi docens, NKE Államtudományi és Nemzetközi Tanulmányok Kar Digitális Média és Kommunikáció Tanszék 

Dr. Veszelszki Ágnes tanszékvezető egyetemi docens a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Államtudományi és Nemzetközi Tanulmányok Kar Digitális Média és Kommunikáció Tanszékén. Kutatási témájával, a digitális kommunikáció minél teljesebb körű nyelvészeti leírásával 2000 óta foglalkozik, 2002 óta folyamatosan publikál és tart előadásokat, magyar és idegen nyelven. Az ELTE BTK-n szerzett PhD-fokozatot 2011-ben.

 

Dr. Bányász Péter - adjunktus, NKE Államtudományi és Nemzetközi Tanulmányok Kar Kiberbiztonsági Tanszék

Dr. Bányász Péter a NKE Államtudományi és Nemzetközi Tanulmányok Karának adjunktusa, illetve az ÁNTK Kiberbiztonsági Kutatóintézetének kutatója. Az ELTE Állam- és Jogtudományi Karán végzett politológusként, majd PhD-fokozatot szerzett a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Katonai Műszaki Doktori Iskolájában. Kutatási területei közé tartozik a kiberbiztonság humán aspektusa, a lélektani műveletek hálózatelméleti megközelítése, illetve a magánszféra és megfigyelés kapcsolata. Több tudományos társaság aktív tagja.

 

Várunk szeretettel minden érdeklődőt!

 

Organized by

Rendezvény és Program Iroda