Ludovika Fesztivál - Szabadegyetem

BETELT - Current Trends in Law Enforcement in the USA

by Scott Donovan, a Nemzetközi Rendészeti Akadémia budapesti szervezetének igazgatója / Director of International Law Enforcement Academy, Dr. Gáspár Miklós r. alezredes, mesteroktató - NKE-RTK Rendészeti Kiképzési és Nevelési Intézet

Europe/Budapest
Rendészettudományi sátor / Tent of the Faculty of Law Enforcement (Oktatási Központ III-as előadó)

Rendészettudományi sátor / Tent of the Faculty of Law Enforcement

Oktatási Központ III-as előadó

1089 Budapest, Orczy út 1.
Description

A képen embléma látható

Automatikusan generált leírás

LUDOVIKA FESZTIVÁL 2023-BAN IS

2023-ban május 11. és 13. között széles programkínálattal, hivatásrendi bemutatókkal, koncertekkel és Ludovika Szabadegyetemi előadásokkal várja az NKE az érdeklődőket a Ludovika Campuson. A három napon át tartó rendezvény programkínálata a hagyományokat követi: zene, tánc és a hivatásrendek bemutatói mellett újra érdekes előadásokkal, beszélgetésekkel várjuk a látogatókat május 11-én és 12-én.

A programterv összeállításánál továbbra is az egyetem kutatásaira, a képzések keretében elérhető tudásanyagra, valamint a közéletet tematizáló fontos témákra építettünk, amelyre korunk meghatározó hazai és nemzetközi szereplőit kérjük fel.

 

Tisztelt Érdeklődők!

Szeretnénk Önöket értesíteni, hogy az előadásra való jelentkezés maximális regisztrációs számmal lezárult.

Megértésüket köszönjük:

Szervezők

 

Scott Donovan - International Law Enforcement Academy igazgatója

A International Law Enforcement Academy igazgatója. 22 évet dolgozott speciális ügynökként az Egyesült Államok titkosszolgálatánál, és 13 évig volt az amerikai Szövetségi Bűnüldöző Központ osztályvezetője. 2022 augusztusában helyezték a budapesti szervezet élére. Nagy tapasztalattal rendelkezik a következő területeken: válsághelyzetek kezelése, hírszerzési információk elemzése, bűnüldözés. A Nebraska-i Egyetemen szerzett BA fokozatú diplomát büntető-igazságszolgáltatásból és orosz nyelvből.

 

Dr. Gáspár Miklós r. alezredes - mesteroktató (NKE-RTK Rendészeti Kiképzési és Nevelési Intézet)

A Rendőrtiszti Főiskola elvégzését követően több mint 15 éven keresztül bűnügyi szakterületen szolgált különböző beosztásokban. Később jogi tanulmányokat folytatott a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen. Ezzel párhuzamosan dinamikus sportlövészettel foglakozott. A Magyar Sportlövők Szövetségének elnökségi tagja. 2013-ban kezdett az NKE RTK Bűnüldözési és Gazdaságvédelmi Tanszékén szakmai és szakági jogi ismereteket oktatni. A lőkiképzéssel korábbi gyakorlati tapasztalatai során ismerkedett meg, melyet különböző rendőrségi szaktanfolyamokon sajátított el. 2018 óta a Rendészeti Kiképzési és Nevelési Intézet lőkiképzési és intézkedéstaktikai szakoktatója. A TASER vezetettáramos eszköz (elektromos sokkoló) vezető instruktora, több szakmai publikáció szerzője a szervezett bűnözés, az illegális lőfegyver-kereskedelem és a rendészeti kiképzés témaköreiben.

 

 

Az előadás angol nyelven zajlik! The language of the event is English.

 

Scott Donovan – Director of International Law Enforcement Academy

Director of International Law Enforcement Academy. He spent 22 years as a special agent with the US Secret Service and 13 years as a division chief at the US Federal Bureau of Investigation. In August 2022, he was appointed head of the Budapest organisation. He has extensive experience in crisis management, intelligence analysis and law enforcement. He holds a BA in Criminal Justice and Russian language from the University of Nebraska.

 

Dr Miklós Gáspár Lieutenant Colonel

He is a master's lecturer at the University of Public Service, specialising in tactics and law enforcement.

 

The organisers look forward to welcoming you at the event.

Organized by

Rendezvény és Program Iroda