Ludovika Fesztivál - Szabadegyetem

Magyarország katonai jövője: regionális hadsereg építése vs szövetségi rendszer kiszolgálása

by Szalay-Bobrovniczky Kristóf, honvédelmi miniszter (honvédelmi miniszter)

Europe/Budapest
Party sátor (Oktatási Központ II-es előadó)

Party sátor

Oktatási Központ II-es előadó

1089 Budapest, Orczy út 1.
Description

A képen embléma látható

Automatikusan generált leírás

LUDOVIKA FESZTIVÁL 2023-BAN IS

2023-ban május 11. és 13. között széles programkínálattal, hivatásrendi bemutatókkal, koncertekkel és Ludovika Szabadegyetemi előadásokkal várja az NKE az érdeklődőket a Ludovika Campuson. A három napon át tartó rendezvény programkínálata a hagyományokat követi: zene, tánc és a hivatásrendek bemutatói mellett újra érdekes előadásokkal, beszélgetésekkel várjuk a látogatókat május 11-én és 12-én.

A programterv összeállításánál továbbra is az egyetem kutatásaira, a képzések keretében elérhető tudásanyagra, valamint a közéletet tematizáló fontos témákra építettünk, amelyre korunk meghatározó hazai és nemzetközi szereplőit kérjük fel.

 

Szalay-Bobrovniczky Kristóf  - honvédelmi miniszter 

Pályafutását az egyik Big4 tanácsadó cégnél kezdte, majd éveken át dolgozott egy francia kereskedelmi banknál. A 2000-es években évekig a telekommunikációs-internet szektorban töltött be marketing, értékesítési és ügyvezető, illetve vezérigazgatói pozíciókat. 2011-től Magyarország legnagyobb és legrégebbi konzervatív kutatóintézetének elnökhelyettese. Honvédelmi miniszteri kinevezéséig vasúti és repülőgépipari vállalatokba fektetett be. 2016-ban nevezték ki Magyarország nagykövetének az Egyesült Királyságba, ahol Londonban látta el szolgálatát 2020-ig. 2022 májusában nevezték ki az 5. Orbán-kormány honvédelmi miniszterének.

 

Várunk szeretettel minden érdeklődőt!

 

Organized by

Rendezvény és Program Iroda