2020. évi rendezvények

DIGITAL PUBLIC ADMINISTRATION SUMMIT (DPAS) 1st Workshop

Europe/Budapest
Description


Az Innovációs és Technológiai Minisztérium, a Belügyminisztérium, Nemzeti Közszolgálati Egyetem és a Digitális Jólét Program hagyományteremtő céllal rendezi meg az DIGITAL PUBLIC ADMINISTRATION SUMMIT (DPAS) 1st Workshop-ot. 

Először Magyarországon kerül megrendezésre olyan konferencia, ami dedikáltan a digitális közigazgatás, a digitális államkormányzás témájával foglalkozik.

A konferencia előadásai és szekcióbeszélgetései többek között a mesterséges intelligenciával, a kiberbiztonsággal, az adatalapú közigazgatással, az adatvezérelt egészségügyi ellátással, a hálózatkutatással és a digitális államkormányzással foglalkoznak majd. A nemzetközi közigazgatás-fejlesztési konferencia célja a hazai és nemzetközi innovatív megoldások, közigazgatást érintő digitalizációs lehetőségek, trendek és jó gyakorlatok bemutatása mellett az állami szektor és a vállalati szféra együttműködésének segítése, minden olyan digitalizációs terület megjelenítésével, amely a közigazgatást, az állam és az önkormányzatok működését is érinti.

Rendezvény időpontja: 2020. december 3. (csütörtök) 10.00 óra

A konferencia részvétel feltételei:

Az alábbi regisztrációs felületeken való jelentkezés:

1. Egyetemi LudEvent regisztrációs felületen történő bejelentkezés

2. DPAS regisztrációs felület: https://dpas.eventcloud.hu/registration/

A kollégiumi pontokat abban az esetben tudjuk jóváírni, amennyiben mindkét regisztrációs felületen megtörtént a jelentkezés.

Amennyiben bármi problémába, nehézségbe ütközne a rendezveny@uni-nke.hu e-mail címen jelezze felénk.

 

Organized by

Rendezvény és Program Iroda