Ludovika Fesztivál - Szabadegyetem

Víz és biztonság az ENSZ égisze alatt - a Zsuffa István Szakkollégium gondozásában

by Dr. Szöllősi-Nagy András - hidrológus, a Víz Világtanács korábbi kormányzója

Europe/Budapest
Nemzetközi biztonság és védelempolitikai sátor (Orczy-park)

Nemzetközi biztonság és védelempolitikai sátor

Orczy-park

1089 Budapest, Orczy út 1.
Description

A képen embléma látható

Automatikusan generált leírás

LUDOVIKA FESZTIVÁL 2023-BAN IS

2023-ban május 11. és 13. között széles programkínálattal, hivatásrendi bemutatókkal, koncertekkel és Ludovika Szabadegyetemi előadásokkal várja az NKE az érdeklődőket a Ludovika Campuson. A három napon át tartó rendezvény programkínálata a hagyományokat követi: zene, tánc és a hivatásrendek bemutatói mellett újra érdekes előadásokkal, beszélgetésekkel várjuk a látogatókat május 11-én és 12-én.

A programterv összeállításánál továbbra is az egyetem kutatásaira, a képzések keretében elérhető tudásanyagra, valamint a közéletet tematizáló fontos témákra építettünk, amelyre korunk meghatározó hazai és nemzetközi szereplőit kérjük fel.

 

Dr. Szöllősi-Nagy András - hidrológus, a Víz Világtanács korábbi kormányzója

Dr. Szöllősi-Nagy András a Víztudományi Kar egyetemi tanára, az MTA doktora, aki számos külföldi egyetemen volt vendégprofesszor. Húsz évig az UNESCO Nemzetközi Hidrológiai Programjának titkára Párizsban, tíz évig az UNESCO Természettudományi Szektorának főigazgató helyettese. Fő kutatási területe a sztochasztikus hidrológiai rendszerek és a rekurzív előrejelző algoritmusok, valamint a fenntartható fejlődés és a klímaváltozás hidrológiai hatásai.

 

Várunk szeretettel minden érdeklődőt!

 

Organized by

Rendezvény és Program Iroda