Ludovika Fesztivál - Szabadegyetem

Környezettudatos otthonteremtés- gyorstalpaló kezdőknek - Magyary Zoltán Szakkollégium gondozásában

by Munkácsi Brigi, környezettudatos blogger, Gózon Eszter, fenntartható szemléletű szín- és stílustanácsadó, személyi stylist

Europe/Budapest
Fenntartható fejlődés sátor (Orczy-park)

Fenntartható fejlődés sátor

Orczy-park

1089 Budapest, Orczy út 1.
Description

A képen embléma látható

Automatikusan generált leírás

LUDOVIKA FESZTIVÁL 2023-BAN IS

2023-ban május 11. és 13. között széles programkínálattal, hivatásrendi bemutatókkal, koncertekkel és Ludovika Szabadegyetemi előadásokkal várja az NKE az érdeklődőket a Ludovika Campuson. A három napon át tartó rendezvény programkínálata a hagyományokat követi: zene, tánc és a hivatásrendek bemutatói mellett újra érdekes előadásokkal, beszélgetésekkel várjuk a látogatókat május 11-én és 12-én.

A programterv összeállításánál továbbra is az egyetem kutatásaira, a képzések keretében elérhető tudásanyagra, valamint a közéletet tematizáló fontos témákra építettünk, amelyre korunk meghatározó hazai és nemzetközi szereplőit kérjük fel.

 

Munkácsi Brigi - környezettudatos blogger

Munkácsi Brigi zero waste bloggerként a környezetvédelem és a hulladékmentesség elkötelezett híve. A Nempazar blog alapítója, melyen évek óta hasznos és érdekes cikkeket, bejegyzéseket oszt meg a zero waste életmód kihívásairól. A témában könyve is jelent meg Levendula és ecet címmel, amelyben otthon is könnyen elkészíthető, olcsó és környezetbarát tisztítószer recepteket gyűjtött össze.

 

Gózon Eszter - „less waste stylist”, fenntartható szemléletű szín-és stílustanácsadó, valamint a Zero Waste Hungary alapítója.

 

Moderátor: Schlenk Viktória Anna - Magyary Zoltán Szakkollégium

 

Várunk szeretettel minden érdeklődőt!

 

Organized by

Rendezvény és Program Iroda

Registration
Érdeklődő
Magyary Zoltán Szakkollégium tagjai
NKE Hallgató
NKE Oktató/Dolgozó